Odbojka: Juniorska i pionirska ekipa ŽOK – a „Caribrod“ 22., odnosno 23. decembra protiv „Pirota“

U 5. kolu prvenstva Međuokružne lige „Niš“, u petak, 22. decembra sa početkom od 16:00 časova juniorke ŽOK – a „Caribrod“ dočekuju u sporskoj hali u Dimitrovgradu vršnjakinje iz Pirota.

Dan kasnije, 23. decembra na istom mestu pionirska odbojkaška selekcija ŽOK – a „Caribrod“ ugostiće takođe odgovarajuću selekciju „Pirota“. Meč koji se igra u okviru 6. kola MOL – a „Niš“ zakazan je za 13:00 časova. Ovim mečevima biće spuštena zavesa na jesenju prvenstvenu polusezonu.

 А. Todorov

Foto: Toni Aleksov

Tekst je deo projekta „Građanski servis i manjinska zajednica“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Aleksandar Todorov 1562 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*