Košarka: Novi poraz kadeta Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“

Kadeti Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“ poraženi su u nedelju, 11. februara u sportskoj hali u Dimitrovgradu od ekipe „Pirota“ razultatom 53:80 (14:30, 10:23, 15:11, 14:16), u okviru 13. kola Kvalitetne međuregionalne lige istočne i južne Srbije.

Nakon ovog poraza izabranici Tonija Aleksova nalaze se na dnu tabele sa skorom od 2 pobede i 11 poraza, koliko ima i njihov naredni protivnik ekipa KK „Niš“.

 A. Todorov

Foto: Toni Aleksov

About Aleksandar Todorov 1514 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*