LU „Vidlič“: Tradicionalna „Šakalijada 2018“ 18. februara na brdu Kozarica

U nedelju 18. februara u rejonu brda Kozarica lovačko udruženje „Vidlič“ iz Dimitrovgrada organizovaće tradicionalni grupni lov na predatore. Svi lovci koji učestvuju u popularnoj „Šakalijadi 2018“ u obavezi su da se na vreme prijave za lov upravniku lovišta Dejanu Sokolovu, lovočuvarima Miši Ilijevu i Bobanu Janačkovu ili na telefon – 010-363-335.

Iz uprave udruženja obaveštavaju učesnike u lovu da su dužni da se pridržavaju mera bezbednosti u lovištu i da nose obeležja jarkih i uočljivih boja (fluorescentni prsluci).

Zborno mesto lovaca je ispred prostorija lovačkog udruženja „Vidlič“ 18. februara u 7:00 sati.

 P. Videnov

Foto: Petar Videnov

About Petar Videnov 2058 Articles
Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*