Festival „Srbija u ritmu Evrope“: Glasajte za decu iz Bosilegrada

Na najvećem dečijem muzičkom takmičenju u Srbiji – “Srbija u ritmu Evrope” i opština Bosilegrad po prvi put ima svoje predstavnike. Ovaj festival biće održan 16. juna u Nišu od 14:00 časova, uz direktan prenos na Prvoj srpskoj televiziji.

Opštinu Bosilegrad predstavljaju: Dobri Milanov,  Sanja Vladimirov, Aleksandra Dojčinov, Anđela Zaharijev, Tanja Ivanov i Vladislava Petrunov.

22 zemlje Evrope i 22 grada Republike Srbije, među kojima i Bosilegrad, bore se za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg grada ili opštine u Srbiji će sledeće godine Prva Srpska Televizija prenositi ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu.

„Gledanost na Prvoj Srpskoj Televiziji je zagarantovana, a glasanje za naše predstavnike iz Bosilegrada počinje 1. juna i trajaće sve do kraja televizijskog programa.

Ovaj projekat je podržala opština Bosilegrad i ukoliko želite da se sledeće godine festival emituje iz naše opštine na Prvoj srpskoj televiziji, a deca predstavnici Bosilegrada otputuju u zemlju koju predstavljaju (Rusiju), glasajte i znajte da sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka“, rekao je za FAR Stefan Stojkov, zamenik predsednika opštine Bosilegrad.

Tekst za glasanje (sms): PESMA (razmak) 06, pošaljite na broj 1557.

Sa jednog broja možete poslati neograničen broj poruka, a cena jedne poruke je 65 dinara.

B. Ivanov

About Božidar Ivanov 686 Articles
Božidar Ivanov je rođen 1970. godine. Iako ekonomista po profesiji, potpuno se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u Ustanovi Centar kulture Bosilegrad u organizacionoj jedinici Radio-televizija Bosilegrad od 1998. godine, gde kao novinar-voditelj već 18 godina učestvuje u stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-voditelj od 1998. do 2016. godine u Radio Bosilegradu iza koga stoje sati i sati emisija, reportaža, intervjua... Saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Fokus, Televizije 017 i Bugarskog nacionalnog radija. Član NUNS-a, dobitnik novinarskih priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima. Učesnik na svim BBC-ovim školama i aktivni učesnik u očuvanju informisanja na bugarskom jeziku preko Komisije za informisanje Nacionalnog saveta bugarske nacionalne manjine Republike Srbije u predhodna dva saziva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*