Kupališna sezona počinje 15. juna – SP u fudbalu na video bimu na kupališnom kompleksu u SC “Park“

Sezona kupanja na kupališnom kompleksu u Sportskom centru “Park“ u Dimitrovgradu biće zvanično otvorena 15. juna, a prvog dana ulaz će biti slobodan. Bazeni će biti dostupni kupačima do početka nove školske godine svakog dana u periodu od 10:00 do 19:00 časova.

Vasil Andrejev, direktor Sportsko turističkog centra „Caribrod“ rekao je za FAR da je sve spremno za početak nove sezone kupanja, a cene karata biće nepromenjene u odnosu na prošlu godinu.

„Cena dnevne ulaznice za odrasle koštaće 150 dinara do 15:00 časova, a posle toga 100 dinara. Ulaznice za decu od 8 do 12 godina biće 80 dinara, dok će za decu do 7 godina starosti uz pratnju punoletnog lica ulaz biti besplatan. Ulaz neće plaćati ni osobe sa invaliditetom, ratni vojni invalidi i porodice palih boraca, kao i učenici koji su u ovoj školskoj godini ostvarili prosek 5,00. Što se tiče vode u bazenima, ona je čista i bakteriološki ispravna i ispitana od strane Zavoda za Javno zdravlje iz Pirota“ – istakao je Andrejev.

Andrejev je takođe najavio raznovrstan program aktivnosti na kupališnom komleksu tokom leta.

„Kao i prethodne, i ove godine će biti organizovana obuka plivanja za decu predškolskog uzrasta pa sve do 11 godina starosti, koja će početi 1. jula. Takođe, biće tu još aktivnosti za koje će građanstvo biti pravovremeno obavešteno putem medija. Ovog leta u centru pažnje biće Svetsko prvenstvo u fudbalu, a naši posetioci će imati mogućnost praćenja mečeva na video bimu. Ovom prilikom bih pozvao sve zainteresovane sugrađane i goste da u nedelju u 14:00 časova dođu na kupališni kompleks i da zajedno pratimo meč naše fudbalske reprezentacije sa Kostarikom“ – zaključio je direktor STC-a.

 A. Todorov

Aleksandar Todorov

 

About Aleksandar Todorov 1563 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*