Humanitarni turnir „100 basketaša Caribroda za Milicu“ 14. jula u Dimitrovgradu

U Sportskom centru „Park“ u Dimitrovgradu 14. jula biće održan humanitarni pozivni turnir „100 basketaša Caribroda za Milicu“.

„Sredstva prikupljena sa ovog sportskog događaja biće namenjena za pomoć u lečenju Milice Vasov i Miljane Nikolov, učenice sedmog razreda Osnovne škole „Hristo Botev. Zato ovom prilikom pozivam sve humane ljude da se uključe u ovu akciju“ – kaže za FAR profesor fizičkog vaspitanja Ivica Markov, jedan od inicijatora turnira sa grupom bivših i sadašnjih sportista i rekreativaca.

Turnir će biti održan na košarkaškom igralištu u Parku od 17:00 časova, kotizacija po igraču je 500 dinara, a akciju se sprovodi u saradnji sa fondacijom „Zamisli život“.

P. Videnov

About Petar Videnov 2073 Articles
Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*