Teniski turnir crvenog nivoa za decu do 8 godina 16. septembra u Dimitrovgradu

Teniski klub “Caribrod“ organizovaće u nedelju, 16. septembra u sportskom centru „Park“ u Dimitrovgradu turnir crvenog nivoa za decu do 8 godina starosti,  po kalendaru Teniskog saveza Srbije. Za dimitrovgradski klub nastupiće mlade teniske nade Luka Pešić, Aleksa Salijević, Nemanja Ilijev i Filip Petrov. Pored dimitrovgradskih tenisera najvljeno je učešće teniskih klubova „Šumice“ iz Leskovca, AST „Timok“ iz Zaječara i „Magnet“ Iz Knjaževca.

Turnir počinje u 10:00 časova, a otvoriće ga predstavnici lokalne samouprave.

„Marljivo smo radili i dobro smo trenirali u proteklom periodu, tako da od svojih takmičara očekujem uspeh i maksimalno zalaganje na terenu.“ – izjavio je za portal FAR Toni Denković, trener teniskog kluba „Caribrod“.

P. Videnov

Foto: Iz albuma T. Denkovića

Tekst je deo projekta „Demokratsko društvo – informisan građanin“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2018. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

About Petar Videnov 2073 Articles
Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*