Na donatorskom prijemu u Dimitrovgradu prikupljeno oko 68.000 dinara

U organizaciji „Ženske odborničke mreže – Dimitrovgrad“ i fondacije „Zamisli život“ uz podršku opštine Dimitrovgrad sinoć je u holu „Centra za kulturu“ održan donatorski prijem za pomoć licima obolelim od malignih bolesti. Putem ovog donatorskog skupa prikupljeno je 68.650 dinara.

Na otvaranju skupa prisutnima su se obratili Irena Pejčev, članica Ženske odborničke mreže, Vladica Dimitrov predsednik opštine i Tijana Aleksov, upravnik fondacije „Zamisli život“. Oni su izrazili zadovoljstvo zbog velikog broja prisutnih humanih ljudi i istakli da su humanost i solidarnost celokupne društvene zajednice od velike važnosti, kao i da je svaka vrsta pomoći od neprocenjivog značaja za obolele.

Deca iz predškolske ustanove 8. septembar uz pomoć svojih vaspitačica Jadranke Ilijev i Dragane Ivanov izvela su prigodan program.

Suorganizatori ovog humanog događaja su predškolska ustanova „8. septembar“, OŠ „Hristo Botev“, Gimnazija „Sv.sv. Ćirilo i Metodije“, Narodna biblioteka „Detko Petrov“ i lokalni mediji.

Svi zainteresovani mogu uplatiti novčana sredstva za pomoć licima obolelim od malignih bolesti na žiro račun fondacije „Zamisli život“ 105-2261860-84.

  A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar