Stonoteniseri „Caribroda“ sa maksimalnim učinkom nakon dva kola

Stonoteniseri „Caribroda“ savladali su juče u hali u Sportskom centru „Park“ ekipu „Rosulje 016“ iz Vlasotinca rezultatom 4:0 u meču drugog kola Regionalne stonoteniske lige Niš – “A1“.

Dve pobede za dimitrovgradski tim je ostvario Vladan Rangelov protiv Aleksandra Stankovića i Marka Mitića, dok su po jednu zabeležili Boban Stojanov i Boban Stanulov nad Markom Mitićem odnosno Mihajlom Nikolićem.

STK „Caribrod“ je nakon dva odigrana kola sa maksimalnim učinkom i deli prvo mesto sa Topličaninom. U sledećoj rundi dimitrovgradski stonoteniseri su slobodni, a u 4. kolu koje je na programu za dve nedelje gostuju STK „Belo polje“ u Surdulici.

  A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub „Caribrod“

About Aleksandar Todorov 1684 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*