U petak, 19. oktobra, javna rasprava pred XXVI sednicu SO Dimitrovgrad

Povodom tačaka dnevnog reda za XXVI sednicu Skupštine opštine Dimitrovgrad, u petak, 19. oktobra u 11:00 sati biće održana javna rasprava, na koju su pozvani predstavnici nadležnih organa opštine, javnih službi, udruženja građana, medija i zainteresovani građani.

Na javnoj raspravi naći će se ukupno 6 tačaka. Pored predloga Odluke o usvajanju izveštaja o poslovanju budžeta za prvih šest meseci ove godine i o izmenama Odluke o budžetu opštine Dimitrovgrad za 2018. godinu, biće razmotren i predlog Odluke o zaduživanju za finansiranje kapitalnih invensticionih rashoda.

Takođe, na dnevnom redu naći će se finansijski izveštaj za proteklu i izveštaj o radu za radnu 2017/2018. godinu, kao i godišnji plan ove ustanove za ovu radnu godinu.

Potreban materijal za tačke dnevnog reda javne rasprave objavljen je na sajtu opštine Dimitrovgrad i na galeriji „Metodi Meta Petrov“, a može se dobiti i od sekretara lokalnog parlamenta.

  A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

About Aleksandar Todorov 1514 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*