Opština Dimitrovgrad objavila konkurs za članstvo u Radnom telu za praćenje primene LAP-a

Objavljen je konkurs za članstvo u radnom  telu za praćenje primene lokalnog antikorupcijskog plana za opštinu Dimitrovgrad, za period od 2017 od 2021. godine.

Kandidati za članstvo u radnom telu treba da budu punoletni sa prebivalištem na teritoriji opštine Dimitrovgrad, da nisu osuđivani i da se protiv njih ne vodi sudski postupak, kao i da nisu radno angažovani u organima opštine i javnim preduzećima i ustanovama, čiji je osnivač opština.

Kandidati treba da imaju visoko obrazovanje (240 ESPB) iz oblasti tehničko-tehnoloških, društveno-humanističkih i prirodno-matematičkih nauka sa osnovnim akademskim studijama, master strukovnim studijama, specijalističkim akademskim i specijalističkim strukovnim studijama.

Takođe, kandidat ne sme da bude nosilac bilo koje funkcije u političkoj stranci i da nije javni funkcioner u smislu odredaba Zakona o Agenciji  za borbu protiv korupcije.

Sva potrebna dokumenta za apliciranje i detaljne informacije o postupku selekcije pristiglih prijava mogu se naći na zvaničnom sajtu opštine Dimitrovgrad, na kome će biti objavljene i sve odluke komisije za izbor članova Radnog tela.

Konkurs je otvoren do 14. novembra.

P. Videnov

Foto: Slaviša Milanov

About Petar Videnov 2058 Articles
Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*