U sredu u Pirotu info dan o dualnom obrazovanju

U sredu, 16. januara, u 11:00 časova u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore u Pirotu biće održan info dan o dualnom obrazovanju. Ovaj događaj je namenjen predstavnicima privrednih subjekata i škola koje žele da se uključe u proces dualnog obrazovanja.

Cilj info dana je da se na jednom mestu susretnu svi učesnici ovog procesa, da se omogući bolja informisanost, da se daju odgovori na ključna pitanja vezana za dualno obrazovanje, kao i uključivanje što više privrednih subjekata i škola u njegovu implementaciju.

Na skupu će biti predstavljen model dualnog obrazovanja u Srbiji, pravni okvir koji reguliše ovu oblast, uloga, prava i obaveze svih učesnika u procesu implementacije dualnog obrazovanja.

Na događaju su pozvani predstavnici Privredne komore Srbije „RPK – Niš“, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja – Školska uprava Niš, Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i predstavnici lokalnih samouprava.

Organizatori info dana su Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga i Ugovora okružna privredna komora Pirot.

 A. Todorov (Izvor: UO privredna komora – Pirot)

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar