Košarkaši „Dimitrovgrada“ poraženi u Vladičinom Hanu

Košarkaši „Dimitrovgrada“ sinoć su pretrpeli poraz od ekipe „Morave“ rezultatom 84:63 (25:18, 26:13, 17:14, 16:18). Meč u Vladičinom Hanu igran je u okviru 17. kola Prva regionalne košarkaške lige – grupa Istok.

Nakon ovog kola dimitrovgradski košarkaši zauzimaju 5. mesto na prvenstvenoj lestvici sa skorom od 10 pobeda i 7 poraza. Trenutni lider je ekipa „Radnika“ iz Surdulice sa 15 trijumfa i samo 2 neuspeha.

U 18. kolu, koje je na programu za vikend, KK „Dimitrovgrad“ dočekuje u hali u Sportskom centru Park ekipu „Sokobanje“.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

About Aleksandar Todorov 1684 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*