Karatistkinja „Caribroda“ Elena Kamenov bronzana u Čačku

Članica Karate kluba „Caribrod“ Elena Kamenov osvojila je bronzanu medalju u kategoriji nada – 2006. godište, klasa B, na prvenstvu regiona koje je 10. marta održano u Čačku. Kamenova je na taj način obezbedila učešće na državnom karate prvenstvu koje će krajem ovog meseca biti održano u Kragujevcu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 348-768x1024.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 349-1024x768.jpg

Osim Kamenove, dimitrovgradski karate klub predstavljali su još Marko Iliev i Andrija Stankov u kategoriji nada – 2007., klasa C, Kristina Gocev u istoj kategoriji, ali u klasi D i Angel Ivanov u konkurenciji pionira 2008. godište, klasa D.

This image has an empty alt attribute; its file name is 350-1024x768.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 351-1024x768.jpg

Karate turnir organizovala je Karate federacija uže Srbije uz podršku grada Čačka. U takmičarskom delu učestvovalo je preko 600 karatista iz 6o-ak klubova iz Srbije.

 A. Todorov

Foto: Karate klub Caribrod

About Aleksandar Todorov 1752 Articles
Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*