Sjajna atmosfera na koncertu u Pirotu: Ljubav i bol u pesmama Aleksandre Radović

Bilo je to jedno lepo veče u Domu vojske u Pirotu.

Koncert “Klavir, glas, kontrabas” jedne od najboljih pop vokalistkinja na ovim prostorima Aleksandre Radović, sinoć je razgalio srca publike, a kako i ne bi kada kroz njenu muziku čovek može osetiti ljubav, bol, sreću, slobodu…

This image has an empty alt attribute; its file name is 429-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 430-1024x683.jpg

Pevajući svoje najbolje hitove, ali i pesme poznatih pevača sa prostora ex Jugoslavije, Aleksandra je sa svojim tročlanim bendom još jednom pokazala zavidan kvalitet i oduševila svoje fanove.

Kao jedna od najboljih interpretatorki srpske pop scene, uspela je da očara svoje poklonike, koji nisu krili zadovoljstvo nakon ovog koncertnog nastupa.

This image has an empty alt attribute; its file name is 431-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 432-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 433-1024x683.jpg

Aleksandra Radović je rođena 1974. godine u Bogatiću. U Šapcu završava 3 odseka u srednjoj muzičkoj školi – instrumentalni, teoretski, kao i odsek za solo pevanje, Diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Novom Sadu, na odseku muzička pedagogija, Radi kao kompozitor, tekstopisac, studijski muzičar i peva prateće vokale mnogim poznatim pevačima, a poznata je i kao veliki humanista.

This image has an empty alt attribute; its file name is 434-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 435-1024x683.jpg

Dobitnica je prestžnih nagrada i jedna od retkih pevačica koja ima školu pevanja u Beogradu i Novom Sadu.

Zbog svog raskošnog vokala, smatra se jednom od najboljih pevačica u zemlji i regionu, u šta se uverila i publika u Pirotu, a i autorski tim ovog članka.

P. Videnov

Foto: DIP Production

About Petar Videnov 2131 Articles
Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*