„Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i „Utisak nedelje“ najgledaniji programi

Kako pokazuju zvanični podaci TV Beat „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i „Utisak nedelje“ ubedljivo su najgledaniji programi koji se emituju na televiziji NOVA S, saopštila je United Media.

U saopštenju se navodi da je emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, koja je emitovana u petak od 22:00 časova, imala prosečan share 23% i rejting od 10%. Takođe, bila je prva po gledanosti čak i u odnosu na javni servis i televizije sa nacionalnom frekvencijom kod gledalaca SBB platformi.

Autorska emisija Olje Bećković „Utisak nedelje“ je, pak, imala prosečan share 24.59% i rejting od 13.3%. Takođe je bila prva po gledanosti u nedelju uveče, u terminu od 21:00 do 23:00 časova.

Tvrdnja pojedinih medija da je emisija konkurentskog, nacionalnog emitera „Hit tvit“ bila gledanija od „Utiska nedelje“ nije činjenično tačna.

TV Beat je specijalizovana platforma za statističku TV analizu u realnom vremenu koja, mereći celu bazu gledalaca, a ne samo uzorak, daje precizne podatke o gledanosti određenog sadržaja ili kanala. Koriste je vodeći distributeri TV programa u Evropi, uključujući Veliku Britaniju, Španiju, Belgiju, Švajcarsku, Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Srbiju i dr.

United Media je 25. marta pokrenula NOVU S, modernu televiziju kolažnog tipa koja građanima nudi najkvalitetniiji sadržaj namenjen svim generacijama i interesovanjima.

NOVA S se može pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3, Total TV-a i EON platforme. Dostupna je i gledaocima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Izvor: N1

Foto: pixabay.com

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar