Nišville jazz festival dobio još jednu prestižnu nagradu

Nišville jazz festival je dobitnik nagrade Top Serbian Brands 2018. u kategoriji specijalna nagrada – najbolji festival.

Objektivnost i nezavisnost nagrade svakako daje dodatnu pozitivnu dimenziju, te se ovom prilikom Nišville jazz festival zahvaljuje svim građanima Srbije koji su glasali za Nišville kao prepoznatljiv kulturni brend i dodelili mu titulu najboljeg festivala u Srbiji u 2018. godini.

Navedeno priznanje se dodeljuje petu godinu zaredom u 55 glavnih kategorija u organizaciji magazine Top Serbian brands i portala bestofserbia.rs, isključivo prema glasovima građana Srbije, na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine u 16 najvećih gradova Srbije.

Inače, ova prestižna nagrada već je postala sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti i naišla je na sjajan odjek u javnosti. U ovoj utakmici samo oni najbolji, najkvalitetniji i najpopularniji brendovi izdvojili su se pre svega svojim superiornim proizvodima, kreativnim marketingom i vrhunskim poslovanjem. Samim tim samo oni imaju čast da ponesu ovo laskavo priznanje.

Izvor: Nišville jazz festival

Foto: Nemanja Đorđević / Top Serbian Brands

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar