„Petlići“ „Balkanskog“ deklasirali „Moravac – Orion“

   Od ukupno 4 susreta mladjih kategorija, koliko je planirano da se za vikend odigra u Dimitrovgradu, odigrana je samo jedna. „Petlići“ fudbalskog kluba „Balkanski“ pobedili su sa ubedljivih 5 : 0 vršnjake iz fudbalskog kluba „Moravac – Orion“ iz Mrštana. Po 2 gola postigli su Sergej Stanulov i Lazar Gigov, dok je jedan gol postigao Aleksandar Todorov. U sledećem kolu “Petilići” gostuju u Surdulici ekipi „Radnika“.

   „Pioniri“ „Balkanskog“ nisu odigrali svoj susret zbog već poznatog problema da nemaju dovoljan broj takmičara.

   Utakmice okružne lige „kadeta“ izmedju „Balkanskog“ i „Tanaska Rajića“ i druga izmedju „Željuše“ i „Mladosti“ iz Poljske Ržane, nisu odigrane zbog nedostatka igrača sa validnim lekarskim pregledima. „Balkanski“ je dobio svoj susret sa 3 : 0, dok je „Željuša“ izgubila istim rezultatom, jer nije imala dovoljan broj igrača da nastupi na utakmici.

T. Aleksov

Тагове на публикацията
Сподели публикация
Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Sorry, the comment form is closed at this time.