Raspisan novi konkurs za medije u Nišu

   Uprava za kulturu grada Niša raspisala je danas novi konkurs za sufinansiranje medijskih projekata i za ovu namenu ponovo je namenjeno iz gradske kase 68,2 miliona dinara. Novi konkurs je raspisan nakon što su ostavku podnela sva tri člana komisije koja je trebalo da odlučuje o projektima pristiglim na prvobitno raspisan konkurs.

   Medijske kuće imaju rok od 10 dana da konkurišu novim projektima, a uslovi za dobijanje sredstava nisu se promenili. Maksimalni iznos sredstava na koji mediji mogu da računaju je 20 miliona dinara, a minimalni 200.000 dinara. Novi konkurs sadrži i poziv novinarskim i medijskim udruženjima, kao i medijskim stručnjacima da se prijave za učešće u konkursnoj komisiji.

   Uprava za kulturu grada Niša raspisala je danas i konkurs za sufinansiranje projekata koji imaju za cilj unapredjenje profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja. Za ovu namenu planirano je izdvajanje 1,9 miliona dinara iz budžeta grada Niša, s tim što maksimalni iznos ne može da premaši milion dinara, a ne može biti odobreno manje od 200.000 dinara.

Izvor: Beta

Foto: Slaviša Milanov

Тагове на публикацията
Сподели публикация
Написал/ла
Без коментар

Sorry, the comment form is closed at this time.