Saopštenje za javnost: Joss Stone oduševljena volonterima Nišvila

   Priča Nišville volontera daleko se čuje. To je potvrdila i Joss Stone koja je već pre samog dolaska u Niš izrazila želju da se susretne sa njima. Taj susret se i dogodio. Zvezda ovogodišnjeg festivala Joss Stone susrela se sa volonterima festivala gde je sa njima provela više od pola sata u razgovoru, razmenivši puno lepih reči i osmeha. Izrazila je zadovoljstvo i sreću povodom susreta i bila strpljiva za svaku fotografiju i autogram uz obećanje da će ponovo doći.

144

   “Joss nije krila oduševljenje da na Nišvilu postoji takva omladinska energija, entuzijazam i da su volonteri najznačajnija podrška u svakom segmentu festivala” – utiske sa susreta otkriva Marjan Doca Cvetković, pokretač volonterske priče Nišville džez festivala.

145

   Volontiranje na festivalu je počelo 2010. godine i do sada je učestvovalo više od 2000 volontera, a ovogodišnji Nišville je okupio 300 volontera iz velikog broja gradova zemlje i inostranstva, iako je trostruko veći broj konkurisao. Volonteri su nakon susreta u večernjim satima nastavili druženje i to na Midnight jazz dance stage gde je za njih kao zahvalnost organizatora organizovana žurka, a i podeljeni su im zasluženi sertifikati.

146

   Volonteri su tako poslednji napustili Tvrđavu i zaključali kapije ovogodišnjeg izdanja Nišville džez festivala. Zagrljeni i raspevani sa koverom punim uspomena krenuli su svojim kućama.

Izvor: Nišville tim

Тагове на публикацията
Сподели публикация
Написал/ла
Без коментар

Sorry, the comment form is closed at this time.