Podmladak FK “Mladost” pored najvrednijeg trofeja

   Najmlađi fudbaleri fudbalskog kluba „Mladost“ iz Bosilegrada učestvovali su 23. septembra na organizovanom takmičenju “Liga malih šampion” u Nišu, u okviru Ture trofeja UEFA  Lige šampiona, a u organizaciji Unikredit banke Srbije.

379

   Najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu, pred mnogobrojnom publikom, izneo je legendarni fudbaler Zvezde, dvostruki osvajač pehara Vladimir Jugović. Nakon obraćanja velikom broju građana, Jugović je na terenu za mali fudbal, postavljen na centralnom gradskom trgu, otvorio turnir za najmlađe kategorije koji je trajao ceo dan.

380

   Na improvizovanom igralištu okupilo se preko stotinu mladih fudbalera iz različitih delova Srbije, među kojima i podmladak FK Mladost, kako bi u sportskom duhu i prijatnom druženju, odmerio svoje snage na terenu.

   Vladica Manasijev, predsednik sportskog društva „Mladost je izjavio da je ponosan što su deca imala priliku da se slikaju sa originalnim trofejom i da učestvuju na turniru i istakao:

   “Takmičarski rezultat nam je bio u drugom planu. Važno je bilo da se deca druže, steknu nova prijateljstva i razmene iskustva”.

381

   Na platformi otvorenog autobusa fudbalski fanovi mogli su da se slikaju sa trofejom, da uživaju u izloženom prostoru i da vide suvenire sa najvažnijih utakmica.

382

   Učešće na ovom takmičenju obezbedila je opština Bosilegrad u organizaciji SD “Mladost”.

 A. Zareva

Foto: Antoneta Zareva

Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар