Rumunija dominirala u Burgasu – najbolji plasman za “Caribrod” – Marko Todorov

   Marko Todorov, ponovo je bio najuspešniji član karate kluba “Caribrod” na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Šotokan karateu koje je održano od 7. do 9. oktobra u Bugarskom gradu Burgas na obali Crnog mora. Marko je osvojio peto mesto u pojedinačnoj konkurenciji mlađih seniora u katama. Pored pojedinačnog nastupa Marko je imao i nastupe u muškom i miks kata timu, gde je u konkurenciji seniora završio na 4. mestu, dok je u miks timu bio peti.

126

   127

   Ostali takmičari karate kluba “Caribrod” ostvarili su sledeće plasmane:

   Marko Pejčev bio je među najboljih 8 u katama, Uroš Lekov je dospeo do top 16, a Valentina Gocev je svoj meč u borbama izgubila u kvalifikacijama.

128

   Najbolji plasman ekipno i pojedinačno ostvarili su takmičari iz Rumunije, a na Svetskom prvenstvu u Šotokan karate učestvovalo je skoro 1600 karatista iz 45 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Amerike.

T. Aleksov

Foto: Karate klub “Caribrod”

Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Оставете коментар