„Balkanski“ preokretom osvojio 3 boda

   Golovima Saše Vasova, Branislava Vasova i Saše Markova, fudbalski klub „Balkanski“ pobedio je u Sportskom centru Park rezultatom 3:2 „Vranjsku Banju“ u 14. kolu Zone „Jug“, iako su gosti posle 20 minuta vodili sa 0:2. Imao je „Balkanski“ puno sreće u prvom poluvremenu, jer su gosti bili mnogo bolji.

218

   Potpuno druga slika viđena je u drugom poluvremenu, kada je „Balkanski“, iako bez isključenog Lazara Manića, bio agresivniji i uspeo da dođe do pobede. U igri 10 na 10 gosti su pokušavali da odugovlače igru, ali nisu uspeli da sačuvaju vođstvo. 

219

   Posle ove pobede „Balkanski“ ima 20 bodova i nakon nekompletnog kola nalazi se na šestom mestu na tabeli. U poslednjem susretu jesenjeg dela prvenstva, narednog vikenda, dimitrovgradski fudbaleri gostuju u Bojniku ekipi „Pusta reka“, koja ima 22 boda i utakmicu manje i nalazi se na četvrtom mestu.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Сподели публикация
Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Оставете коментар