U Dimitrovgradu trodnevni trening za podizanje kapaciteta lokalnih zajednica u odgovoru na vanredne situacije

   Fondacija Ana i Vlade Divac i USAID od 28. do 30. novembra organizuju „Trening za podizanje kapaciteta lokalnih zajednica u odgovoru na vanredne situacije“, koji će se održati u Edukativno obrazovnom centru u Dimitrovgradu. Cilj obuke je podizanje kapaciteta lokalnih samouprava u gradovima u kojima se sprovodi projekat Podrške lokalnim zajednicama za reagovanje na izbegličku krizu i druge vanredne situacije,

   Predavači su stručnjaci iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije – dr Proda Šećerov i Momir Lončar i iz Komesarijata za izbeglice i migracije – Jelena Šurlan i Robert Lesmajster.

 А. Тodorov

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар