Opština Dimitrovgrad raspisala konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

   Opština Dimitrovgrad je 4. januara 2017. godine raspisala konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2017. godini. Odlukom o budžetu opštine Dimitrovgrad za 2017. godinu za ovu namenu predviđena su sredstva u iznosu od 12.800.000,00 dinara.

   Konkursom se sufinansiraju sledeće mere:

  1. sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2017. godini – 1.800.000, 00 RSD
  2. sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na jeziku nacionalne manjine čiji je jezik u službenoj upotrebi na teritoriji opštine Dimitrovgrad u 2017. godini – 11.000.000,00 RSD.

   Na konkursu mogu učestvovati izdavač medija, čiji je medij upisan u registar medija, koji se vodi u Agenciji za privredne registre i pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja i koji priloži dokaz da će sufinansirani medijski sadržaj biti realizovan putem medija. Na konkursu ne mogu učestvovati izdavači koji se finansiraju iz javnih prihoda.

   Konkurs i Obrazac za prijavu objavljen je na sajtu opštine Dimitrovgrad www.dimitrovgrad.rs. Konkurs je otvoren do 15. januara.

Izvor: Opština Dimitrovgrad

Foto: Slaviša Milanov

Сподели публикация
Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар