Košarkaši „Dimitrovgrada“ porazom započeli drugi deo sezone

K.K. „Jablanica“ – K.K. „Dimitrovgrad“ 81:67 (22:20, 15:19, 21:12, 23:16)

   K.K. „Dimitrovgrad“: Džunić 18, Stefanović 2, Živković, Čolić 4, Stoicev, Andrejev 16, Milanov, Djukić 12, Djordjević 8, Mladenović 7

   Porazom od 81:67 na gostovanju u Medvedji košarkaški klub „Dimitrovgrad“ je započeo drugi deo prvenstva Prve muške regionalne lige grupa Istok. Iako su prvo poluvreme rešili u svoju korist, rezultatom 39:37, košarkaši „Dimitrovgrada“ u drugih 20 minuta nisu mogli da održe prednost i suprotstave se raspoloženoj ekipi „Jablanice“ i pre svega Trajkoviću koji je sa 27 poena bio najefikasniji igrač utakmice.

   U redovima „Dimitrovgrada“ najviše poena postigli su: Džunić 18, Andrejev 16 i Djukić 12.Ovo je bila jedina utakmica 14. kola, koja je igrana u petak, a sutra i u nedelju igraju se preostali susreti:   „Morava“ – „Radnik“ – subota

   „Sokobanja“ – „Vlasotince“ – subota

   „Zdravlje“ – „Mladost“ – subota

   „Radan“ – Niš“ – subota

   „Junior“ – „Kuršumlija“ – nedelja

   „Jastrebac“ – „Prokuplje“ – nedelja

   Posle ovog poraza „Dimitrovgrad“ ima skor od 8 pobeda i 6 poraza, a u narednom kolu u Dimitrovgrad dolazi „Junior“ iz Niša, koji ima pobedu manje, ali i susret koji treba da odigra u nedelju.

 T.Aleksov

Foto: Pixabay

Сподели публикация
Написал/ла

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Без коментар

Оставете коментар