Stonoteniserka Kristina Zarkov briljirala na turniru „Bosilegradsko sportsko leto 2017“

Mlada stonoteniserka Kristina Zarkov iz Donje Ljubate upisala se u listu najboljih takmičara na prvom stoneteniskom turniru „Bosilegradsko sportsko leto 2017“. Posle žreba u kategoriji seniora Kristina je od samog početka nizala pobedu za pobedom i stigla do finala.

Ona se u finalu sastala sa veoma kvalitetnim igračem Miroslavom Vasevim i posle narešene borbe od 2:2, u petom setu rešila meč svoju korist i zasluženo stigla do zlata. Zarkov je još jednom pokazala da je pravi borac. U kategoriji kadeta briljirala je nad Martinom Stamenovim i osvojila još jedno zlato.

Na prvom stonoteniskom turniru učestvovalo je 50- tak takmičara koji su se takmičili u četiri uzrasne kategorije.

Najbolje rezultate u kategoriji mlađih kadeta postigli su: prvo mesto Nikola Zaharijev, drugo mesto Marko Tošev i treće Bratislav Stojimenov.

U kategoriji kadeta prvo mesto zauzela je Kristina Zarkov, drugo mesto osvojio je Martin Stamenov, a treće Danijel Ivanov.

U kategoriji seniora prvo mesto osvojila je Kristina Zarkov, drugo mesto Miroslav Vasev i treće mesto Kristijan Nakov.

U kategoriji veterana prvi je bio Blaža Vojinović, drugi Vladica Mitov, a treće mesto podelili su Vladica Manasijev i Petar Rangelov.

Nikola Taleski, predsednik STSU „Mladost“ čestitao je bosilegradskim stonoteniserima na osvojenim medaljama rečima:

„Upućujem najiskrenije čestitke svim takmičarima na osvojenim medaljama. Svaka čast svim učesnicima za borbenost, istrajnost i ogromnu želju za pobedom. Čestitke Kristini na fantastičnoj igri i zlatnim medaljama.“

Pokrovitelj ove sportske manifestacije Opština Bosilegrad obezbedila je pehare, diplome i medalje za najuspešnije igrače, koje je dodelio trener Nikola Taleski.

Organizator turnira je Stonotenisko sportsko udruženje „Mladost“ uz podršku Sportskog saveza Bosilegrad.

 A. Zareva

Foto: Antoneta Zareva

Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар