Poslednjeg julskog vikenda zadržavanja na graničnim prelazima i pojačan saobraćaj

Poslednji vikend u julu donosi veliku smenu turista i pojačan saobraćaj na frekventnijm putevima, graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske, na graničnom prelazu Batrovci čeka se oko 90 minuta, dok se na graničnom prelazu Šid putnička vozila zadržavaju oko 60 minuta, takodje na ulazu u Srbiju.

AMSS zato preporučuje korišćenje alternativnih graničnih prelaza, granične prelaze Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin.

Kako je navedeno, ista situacija je i na izlazu iz zemlje, pa su na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom zadržavanja oko 150 minuta, dok se na graničnom prelazu Preševo na ulazu u Makedoniju čeka oko 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Od danas od 7:00 do 2. avgusta do 7:00 časova zbog radova na lokalnom putu do aerodroma “Nikola Tesla” iz pravca Beograda (auto-putem) stizaće se preko petlje “Dobanovci” gde će doći do promene smera kretanja i suprotnim smerom (Šid-Beograd) saobraćati do aerodrome, saopštava novinska agencija Beta.

 Izvor: Beta

Foto: Martin Georgiev

Сподели публикация
Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар