Na Vlasini održan fudbalski kamp za decu

U organizaciji Opštinskog fudbalskog saveza Surdulica 21. i 22. oktobra na Vlasini je održan dvodnevni kamp za mlade fudbalere „Vlasina 2017“.

Treneri za rad sa mlađim kategorijama prenosili su svoje fudbalsko znanje dečacima iz Surdulice, Bosilegrada i Vladičinog Hana. Treninzi su se održali u sportskoj sali hotela „Narcis“, a utakmice na travnatom terenu na Vlasini.

Na kampu su učestvovali dečaci uzrasta 2003. i mlađi, koji su usvajali fudbalske veštine od svojih trenera. Nakon uspešno završenog programa svim učesnicima dodeljene su zahvalnice.

 А. Zareva

Foto: Antoneta Zareva

 

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар