Najbolji bugarski fudbaler Ivelin Popov poklonio fudbalskom klubu “Mladost” 30 fudbalskih lopti

Ivelin Popov, najbolji fudbaler Bugarske po izboru Fudbalskog saveza te zemlje i napadač „Spartaka“ iz Moskve, poklonio je Fudbalskom klubu „Mladost“ 30 fudbalskih lopti sa porukom „Pratite svoje snove“.

Popov je tako još jednom pokazao humanost pošto je nedavno, na memorijalnom turniru „Vladimir Čipev“, donirao lopte, šalove i dresove, koje je uručio njegov otac Ivan Popov.

Miodrag Jakimov, predsednik FK „Mladost“ se zahvalio Popovu jer pokazuje razumevanje i za takozvane male klubove kao što je bosilegradski:

“Ova oprema nam mnogo znači kao ekipi. To je znak velike pažnje i dokaz da jedna velika zvezda misli na nas. Takođe, lopte koje smo dobili predstavljaju značajan stimulans za rad mlađih kategorija u našem klubu” – kaže Jakimov.

Jakimov je u znak zahvalnosti poslao bugarskom reprezentativcu Fotomonografiju „40. godina entuzijazma“, koja čuva od zaborava bogatu istoriju bosilegradskog fudbala.

Jakimov se bugarskom reprezentativcu zahvalio u ime dečaka, predsednika opštine Vladimira Zaharijeva, njegovog zamenika Stefana Stojkova, predsednika Sportskog saveza Vladice Manasijeva i rukovodstva FK „Mladost“.

“Jedan je Ivelin Popov!- poručuje Jakimov.

 A. Zareva

Foto: Antoneta Zareva

Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар