Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke lutrije „Megamilions“, izvukao je 20-godišnji Šejn Misler, kontrolor „u penziji“ sa Floride, potvrdili su zvaničnici američke lutrije.

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.

Dobitnici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.

„Nameravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim nasleđe daleko u budućnost“, rekao je Misler ističući da je oduvek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.

Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog srećnika pobeda nije bila šok.

Šejn Misler je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici „Seven-ileven“ imao osećaj da će osvojiti džekpot.

Videvši prilikom objavljivanja poslednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Misler je rekao da je samo pozvao svog brata da podeli vesti sa njim.

Misler, kako se navodi, planira da uloži jedan deo dobitka u novi dom u Tampi, a potom i u „različite strasti“, kao i nešto odvoji za pomoć drugima.

 Izvor: RTS, Tanjug

Foto: pixabay.com

Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар