Luka Pešić i Nemanja Iliev podelili treće mesto u utešnom delu teniskog turnira u Sokobanji

Članovi Teniskog kluba „Caribrod“ iz Dimitrovgrada Luka Pešić i Nemanja Iliev podelili su treće mesto u utešnom delu teniskog turnira crvenog nivoa za dečake i devojčice do 8 godina starosti koji je 10. juna održan u Sokobanji.

U izuzetno jakoj konkurenciji Luka i Nemanja nisu uspeli da izbore plasman u završnicu glavnog dela turnira, pa su samim tim nastupili u utešnom izdanju gde su osvojili bronzana odličja.

Trener TK „Caribrod“ Toni Denković rekao je za FAR da je zadovolljan nastupom svojih dečaka, kojima je nedostajalo i malo sportske sreće za bolje rezultate u Sokobanji.

„Turnir u Sokobanji je bio veoma jak. Mečevi mojih tenisera bili su dosta napeti i neizvesni. Neki sitni detalji prouzrokavali su gubitak duela koji su odlučivali o prolasku grupne faze nadmetanja. Luka Pešić ja ostvario jednu pobedu u svojoj grupi, ali je u veoma neizvesnom meču za plasman u polufinale za dlaku ispustio borbu za medalje u glavnom turniru. Ja sam zadovoljan Lukinim i Nemanjinim izdanjem i mi ćemo se truditi da na treninzima poboljšamo neke stvari u igri, a isto tako i da nastavimo kontinuitet dobrih igara koje smo imali u prethodnom periodu“ – istakao je Denković.

Organizator teniske smotre za najmlađe u Sokobanji je Teniski klub „Lapčević“. Mlade tenisere „Caribroda“ 30. juna očekuje još jedan turnir iz kalendara Teniskog saveza Srbije koji će biti održan na terenima Teniske akademije Živković u Nišu.

 A. Todorov

Foto: Toni Denković

Tekst je deo projekta „Demokratsko društvo – informisan građanin“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Dimitrovgrad u okviru medijskog konkursa za 2018. godinu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар