Svetislav Kari Pešić u poseti Privrednoj komori Pirot

Svetislav Kari Pešić, glavni trener KK Barcelona i počasni predstavnik UO Privredne komore Pirot posetio je 10. avgusta ove godine prostorije Komore u centru grada u društvu Marka Pešića, generalnog menadžera „FC Bayern Basketball“ i trenera ovog kluba Olivera Kostića.

Nakon susreta sa predsednikom Komore dr Kostićem, Svetislav Pešić izjavio je da uvek ima vremena za saradnju sa ljudima koji vode veliki, jedinstveni projekat UO Privredne komore Pirot koji je uspeo da objedini čitav region i velike i male firme koje su, na neki način, sve otvorene prema svetu.

„Kao Piroćanac, ponosan sam što pripadam konceptu Komore, koja se razvila u kompaniju sa vrlo jasnim ciljevima i želim da učestvujem i pomognem koliko se od mene očekuje, a znam da se uvek puno očekuje“- istakao je Pešić tokom posete Komori.

 Izvor i foto: Ugovorna okružna privredna komora Pirot

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар