Prezentacija Programa podrške konkurentnosti, produktivnosti i internacionalizaciji MMSPP 24. avgusta u Pirotu

U petak, 24. avgusta u prostorijama Ugovorne okružne Privredne komore Pirot, od 11:00 časova, biće održana prezentacija Programa podrške konkurentnosti, produktivnosti i internacionalizaciji MMSPP Razvojne agencije Srbije (RAS).

RAS je raspisao javni poziv za dodelu sredstava iz ovog Programa namenjenog mikro, malim, srednjim  preduzećima i preduzetnicima, čija je pretežna delatnost proizvodnja ili prerada, koja su u većinskom privatnom vlasništvu, a registrovana su najkasnije do 1. januara 2016. godine u Registru privrednih društava ili preduzetnika. Sredstva su namenjena aktivnostima kao što su – uređenje poslovanja u skladu za zahtevima međunarodnih standarda, usaglašavanje proizvoda sa zahtevima tehničkih propisa, razvoj tehnoloških procesa, proizvoda/usluga i individualni nastup na međunarodnom sajmu u inostranstvu.

Ukupan  budžet sredstava je 140.000.000 dinara, a maksimalni iznos odobrenih sredstava je do 2.000.000 dinara. Raspoloživa sredstva su dostupna korisnicima u vidu sufinansiranja u visini do 50% iznosa opravdanih troškova bez PDV-a. Rok za konkurisanje je do utroška sredstava, a najkasnije do 30. septembra 2018. godine.

Na prezentaciji u organizaciji Privredne komore Pirot stručnjaci iz Regionalne agencije Jug predstaviće uslove javnog poziva, uputiti prisutne u popunjavanje projektne dokumentacije i biti na raspolaganju za pitanja i sugestije.

Učešće na prezentaciji je besplatno, a rok za prijavljivanje zainteresovanih je 22. avgust do 16:00 časova na telefon 010-500-924 ili putem mejla [email protected], saopšteno je iz UO Privredne komore Pirot.

Izvor: UO Privredna komora Pirot

Foto: Dijan Jelenkov

Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар