Velike mogućnosti za saradnju Tunisa i privrednih subjekata sa područja Pirotskog okruga

„Tunis i Pirot imaju velike mogućnosti za saradnju, jer predstavljaju male ali rastuće privrede. Ovo je prvi sastanak, ali procenjujem da će ih biti još u ovom sastavu jer imamo šta da ponudimo jedni drugima.“ – izjavio je Nj. E. Seyf-Allah Rejeba, ambasador Republike Tunis u obraćanju predstavnicima privrednih subjekata sa područja Pirotskog okruga na sastanku koji je održan u UO Privrednoj komori Pirot 18. septembrа. 

Sastanku u organizaciji Privrednog saveta Grada Pirota i UO Privredne komore Pirot, prisustvovali su predstavnici preduzeća Tigar Tajers, Tigar AD, D-Company, Slobodne zone Pirot, Hotela Ana-Lux Spa, Zadruge „Damsko srce“, Turističke organizacije Pirot i Odbora Udruženja za industriju tekstila, odeće, kože i obuće UO Privredne komore Pirot.

Domaćin sastanka bio je Zoran Nikolić, predsednik Privrednog saveta Grada Pirota, a razmotrene su mogućnosti saradnje u oblasti turizma, gumarske industrije, proizvodnje tepiha i tekstila i predložena razmena iskustava u oblasti upravljanja slobodnim zonama.

Izvor i foto: UO Privredna komora Pirot

Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар