U petak, 19. oktobra, javna rasprava pred XXVI sednicu SO Dimitrovgrad

Povodom tačaka dnevnog reda za XXVI sednicu Skupštine opštine Dimitrovgrad, u petak, 19. oktobra u 11:00 sati biće održana javna rasprava, na koju su pozvani predstavnici nadležnih organa opštine, javnih službi, udruženja građana, medija i zainteresovani građani.

Na javnoj raspravi naći će se ukupno 6 tačaka. Pored predloga Odluke o usvajanju izveštaja o poslovanju budžeta za prvih šest meseci ove godine i o izmenama Odluke o budžetu opštine Dimitrovgrad za 2018. godinu, biće razmotren i predlog Odluke o zaduživanju za finansiranje kapitalnih invensticionih rashoda.

Takođe, na dnevnom redu naći će se finansijski izveštaj za proteklu i izveštaj o radu za radnu 2017/2018. godinu, kao i godišnji plan ove ustanove za ovu radnu godinu.

Potreban materijal za tačke dnevnog reda javne rasprave objavljen je na sajtu opštine Dimitrovgrad i na galeriji „Metodi Meta Petrov“, a može se dobiti i od sekretara lokalnog parlamenta.

  A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Написал/ла

Александър Тодоров е роден през 1984 година в Пирот. Основно и средно училище завършва в Димитровград. Още от гимназиалните дни проявява интерес към журналистиката, предимно в областта на спортната журналистика. Завършил е Факултет по славянски филологии (специалност българска филология ) - Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. В рамките на програмата по професионална практика в периода 2012-2013 година, работи като журналист, водещ и преводач в радио-телевизия Цариброд в Димитровград, където получава основни знания в областта на радио и телевизионна журналистика. В Народната библиотека “Детко Петров“ в Димитровград като филолог е ангажиран върху работата на инвентаризацията на библиотечния материал. Пише статии и се занимава с преводаческа дейност. Специални интереси: литература, спорт, култура, филм, опазване на околната среда, селско стопанство, трансгранично сътрудничество.

Без коментар

Оставете коментар