Povratnički koncert Korni grupe, o kome ja „Far”, izvaštavao,  pomeren je sa  30. novembra ove na 31. januar 2019. godine od 20:30  časova u Centru Sava, saopštila je koncertna agencija Long Plej.

“I pored najbolje volje i ogromne želje da što pre ponovo nastupi pred publikom, Korni grupa je teška srca morala pomeriti koncert, jer se ispostavilo da je u predviđenom vremenskom roku bilo nemoguće na zadovoljavajući način ispuniti izuzetno zahtevan plan priprema i proba”, navodi Long Plej.

Planirano je da Korni grupa nastupiti u sastavu: osnivač, kompozitor i klavijaturista Kornelije Bata Kovač, gitarista Josip Jozo Boček i pevač Adolf Dado Topić, dok će basista Bojan Hreljac biti specijalni gost.

Već kupljene karte ne treba menjati jer će važiti za novi datum koncerta, napominje  Long Plej.

Slobodan Aleksić, Beograd

Foto: Korni grupa Promo

Написал/ла

Въпреки това, че е роден в Пирот през 1955 година, за свое родно място счита Димитровград (Цариброд), където прекарва детството си и завършва основно училище и гимназия. Дипломира се във Философския факултет в Белград. В журналистиката е от 1982 година: най-напред в Радио Белград 202, след това в Радио Бор, накратко в Студио Б, а от август 1984 г. започва работа в Београдска хроника – по-късно Београдски ТВ програм. През лятото 1987 г. минава в Радио Югославия, за да се завърне в Телевизия Белград в декември 1995 година. В момента е журналист в сайта на РТС. Освен в радиото и телевизията, сътрудничи и с вестници, седмичници и периодични издания: „Данас”, „Време”, „Република” – на сръбски език и „Балканите”, „Братство” и „Мост” на български език. Работи и във филми, и един е от инициаторите и ментори на работилницата за антропологическият документален филм „Паметник”, която се проведе на Стара планина през 2008 г. и 2009 г. и в Канижа през 2010 година. Редактира книгата „Бескомпромисният Дудов” през 2003 година, издателство на Дома на културата „Студентски град”, която говори за жизнения път и поетиката на филма на Златан Дудов, великанът на филмовото изкуство.

Без коментар

Оставете коментар