U sredu, 12. decembra održaće se sada već tradicionalni humanitarni koncert kao deo projekta „Božanski je davati, primati je ljudski“. Na koncertu će se izvoditi muzika poznatih pop i džez pevača u klasičnom maniru, ali i popularne pesme današnjice za koje je mali broj ljudi znao da su izvorno klasične numere.

Na ovom neobičnom muzičkom putovanju upoznaćete najrazličitije epohe, najegzotičnije predele i najoriginalnije kombinacije instrumenata, stilova i žanrova. Za potpuni doživljaj i nezaboravan užitak pobrinuće se iskusni vodiči – svetski nagrađivani i priznati umetnici, od kojih su neki: Pavle Žarkić – gitara, Dejana Radanović – harmonika, kvartet perkusionista – Đorđe Stojilјković, Đorđe Hartl, Vanja Hartl i Oliver Nikolić, Miloš Vuković – gitara, Nikola Cvetković – klavir, kvartet gitara – Stefan Milenković, Pavle Žarkić, Miloš Vuković, Stefan Dejanović, Dušan Čeganjac – harmonika, klavirski oktet i hor Fakulteta umetnosti.

Karte za ovaj događaj mogu se nabaviti u kafiću Gnezdo ili rezervacijom na broj: 069/287-19-94, mejlom: [email protected], kao i slanjem poruke putem Fejsbuk stranice organizatora. Cena ulaznice iznosi 400 dinara. Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne i na biletarnici Niškog simfonijskog orkestra.

Za više informacija posetite događaj na Fejsbuku.

Foto: Rotaract club Niš

Emilija Vacev

Сподели публикация
Написал/ла
Без коментар

Оставете коментар