Prijem za karatiste “Caribroda”

   Predsednik opštine Dimitrovgrad Zoran Đurov priredio je prijem za osvajače bronzanih medalja na Evropskom prvenstvu u Nirnbergu u Nemačkoj, kao i za rukovodstvo i ostale reprezentativce Karate kluba “Caribrod”. Dimitrovgradska ekspedicija vratila se iz Nemačke sa 2 bronzane medalje, koje su osvojili Valentina Gocev i Marko Todorov.  Pored Đurova, članove i rukovodstvo Karate kluba “Caribrod” ugostio je i resorni većnik za obrazovanje, informisanje, kulturu i sport Slavoljub Manoilov.

   Prvi čovek dimitrovgradske opštine naglasio je da ovakvi rezultati čine ponosnim sve građane Dimitrovgrada. U ime dimitrovgradskih karatista predstavnicima opštine na podršci zahvalio se predsednik kluba Dejan Todorov, koji je istakao da su sada obezbeđeni maksimalni uslovi za rad što stvara i nove obaveze za ostvarivanje još boljih rezultata. Predsednik opštine je dodao da je lokalna samouprava prepoznala kvalitetan rad karatista, što se odrazilo i na sredstva, koja su ove godine preko projektnog finansiranja odobrena iz budžeta.

108 Prijem za karatiste

   Na prijemu je bilo reči i o narednom velikom takmičenju, svetskom prvenstvu, koje će u oktobru biti održano u bugarskom gradu Burgas, a na kome reprezentativci Karate kluba „Caribrod“ očekuju još bolje rezultate.

Izvor: Karate klub “Caribrod”

Napisao/la
Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.