a
 

Karatisti „Caribroda“ u Blacu osvojili 11 medalja

   Članovi karate kluba „Caribrod“ u nedelju 17. aprila na devetom po redu „Trofeju Blaca 2016.“ osvojili su ukupno 11 medalja – 6 zlatnih, 2 srebrne i 3 bronzane.

   U konkurenciji 233 takmičara iz 17 klubova, kata tim u sastavu: Marko Todorov, Valentina Gocev i Uroš Lekov, osvojio je zlatnu medalju i pehar. Drugi tim koji su činili: Marko Pejčev, Sofija Rangelov i Vanja Gorčev osvojio je srebro.

   Zlatne medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su: Marko Todorov, Milica Stanković, Marko Pejčev i Vanja Gorčev u katama, dok je Uroš Lekov bio pobednik u borbama. Srebrnu medalju u borbama osvojila je Valentina Gocev. Bronzana odličja pripala su Teodori Stankov, Nađi Pejčev i Nataliji Zarkov u katama.

   Karate klub „Caribrod“ osvojio je treće mesto u generalnom plasmanu na turniru u Blacu.

151 Vrnjacka Banja Open 2016

   Druga ekipa kluba istog dana nastupila je u Vrnjačkoj Banji. Osvojeno je ukupno 5 medalja – 4 zlatne i jedna bronzana u konkurenciji 500 takmičara iz 38 klubova iz Srbije i Republike Srpske. Ekipno u katama, najbolji su bili: Aleksandar Takov, Marko Ilijev i Andrija Stankov, dok su pojedinačna prva mesta pripala Milici Stamenov, Andriji Stankovu i Aleksandru Takovu. Bronzu je osvojio Marko Ilijev.

T. Aleksov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Na ovoj strani komentari su neomogućeni.