a
 

Odbojkašice „Caribroda“ poražene od „Stampeda“

   U pretposlednjem 14. kolu Međuregionalne lige „Niš“ za odbojkašice, seniorska ekipa odbojkaškog kluba „Caribrod“ poražena je danas u Nišu od domaćeg „Stampeda“ sa 3 : 0 u setovima. Dimitrovgradske odbojkašice odigrale su veoma slab meč i uspele da osvoje samo 26 poena u tri seta. Po setovima rezultat je bio 25:5, 25:13 i 25:8 za „Stampedo“.

   U poslednjem kolu „Caribrod“ u utorak 19. aprila u sportskoj hali u Dimitrovgadu dočekuje „Aleksinac“. Početak ovog susreta zakazan je za 17:00 časova.

T. Aleksov

Tagovi objave
Podeli vest
Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Na ovoj strani komentari su neomogućeni.