„Dimitrovgrad“ zatvara sezonu u Surdulici

   Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ danas će u Surdulici od 18:00 sati odigrati poslednji susret u takmičenju Prve muške košarkaške lige grupa „Istok“ protiv domaće ekipe „Radnika“. Pred poslednje 26. kolo „Dimitrovgrad“ je na šestom mestu na tabeli sa 13 pobeda i 12 poraza, dok je „Radnik“ deseti sa 10 pobeda i 15 poraza.

   U ostalim susretima poslednjeg kola sastaju se:

   Jablanica (Medvedja) – Morava (Vl. Han)

   Zone boys (Blace) – Kuršumlija

   Sokobanja – Jastrebac (Aleksinac)

   Knjaževac – Rtanj (Boljevac)

   Junior (Niš) – Mladost Vesna (B. Palanka)

   Prokuplje – Radan (Lebane)

   Posebno interesantan susret biće izmedju „Knjaževca“ i „Rtnja“ iz Boljevca, jer će u njemu biti rešen pobednik takmičenja i budući član Druge lige. Utakmica se igra u subotu 23. aprila u Knjaževcu od 19:00 časova.

   Tabela posle 25 odigranih kola izgleda ovako:

   Knjaževac – 43

   Rtanj – 43

   Kuršumlija – 42

   Sokobanja – 39

   Prokuplje – 39

   Dimitrovgrad – 38

   Jablanica – 38

   Junior – 37

   Morava – 37

   Zone boys – 36

   Radnik – 35

   Radan – 33

   Jastrebac – 32

   Mladost Vesna – 32

T. Aleksov

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.