a
 

„Dimitrovgrad“ zatvara sezonu u Surdulici

   Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ danas će u Surdulici od 18:00 sati odigrati poslednji susret u takmičenju Prve muške košarkaške lige grupa „Istok“ protiv domaće ekipe „Radnika“. Pred poslednje 26. kolo „Dimitrovgrad“ je na šestom mestu na tabeli sa 13 pobeda i 12 poraza, dok je „Radnik“ deseti sa 10 pobeda i 15 poraza.

   U ostalim susretima poslednjeg kola sastaju se:

   Jablanica (Medvedja) – Morava (Vl. Han)

   Zone boys (Blace) – Kuršumlija

   Sokobanja – Jastrebac (Aleksinac)

   Knjaževac – Rtanj (Boljevac)

   Junior (Niš) – Mladost Vesna (B. Palanka)

   Prokuplje – Radan (Lebane)

   Posebno interesantan susret biće izmedju „Knjaževca“ i „Rtnja“ iz Boljevca, jer će u njemu biti rešen pobednik takmičenja i budući član Druge lige. Utakmica se igra u subotu 23. aprila u Knjaževcu od 19:00 časova.

   Tabela posle 25 odigranih kola izgleda ovako:

   Knjaževac – 43

   Rtanj – 43

   Kuršumlija – 42

   Sokobanja – 39

   Prokuplje – 39

   Dimitrovgrad – 38

   Jablanica – 38

   Junior – 37

   Morava – 37

   Zone boys – 36

   Radnik – 35

   Radan – 33

   Jastrebac – 32

   Mladost Vesna – 32

T. Aleksov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Na ovoj strani komentari su neomogućeni.