a
 

Izbori 2016: Do 18 sati izlaznost u Dimitrovgradu 67,54 odsto

   Na teritoriji opštine Dimitrovgrad od upisanih 8.770 birača na birališta je do 18:00 časova glasalo 5.924 birača, što je u procentima 67,54 odsto. Ovo je za portal “Far” izjavio Gajomir Đorđević, koordinator radnog tela za sprovođenje parlamentarnih izbora u dimitrovgradskoj opštini. Građani glasaju za sedam izbornih lista na lokalnim i za 20 lista na parlamentarnih izborima na 23 biračka mesta. Biračka mesta se zatvaraju u 20:00 časova

   Pratite portal „Far“ i oficijalnu fejsbuk stranicu i u izbornoj noći od 20:00 sati – iz minute u minutu najnovije informacije iz opštinske izborne komisije i izbornih štabova stranaka, koje učestvuju na izborima.

P. Videnov

Foto: Petar Videnov

Podeli vest
Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.