„Željuša“ ispala iz Pirotske okružne lige

   Fudbalski klub „Željuša“ poražen je u poslednjem kolu Pirotske okružne lige, od „Mladosti“ u Poljskoj Ržani sa 4 : 3 i tim porazom je definitivno ispao u Pirotsku opštinsku ligu. U otvorenoj utakmici „Željuša“ je imala aktivnih 1 : 1 na poluvremenu, u drugom delu je za 4 minuta postigla 2 gola i povela sa 3 : 1, ali je posle toga u istom periodu primila 2.

   Utakmica je rešena u 90. minutu, kada su igrači „Željuše“ već znali da preostali susreti koji odlučuju njihovu sudbinu idu onako kako su oni slutili – protiv „Željuše“. Strelci za Željušu bili su Nemanja Kocev, Vladimir Gogov i Kristijan Nakov.

   Evo kompletnih rezultata poslednjeg kola:

   Jedinstvo : Borac  3:3

   Zadrugar : Gnjilan 1:3

   Vladimir Durković : Tanasko Rajić    5:1

   Mladost : Željuša  4:3

   Padež : Spartak 2:2

   Napredak : Zvezda 3:1

Konačna tabela Pirotske okružne lige izgleda ovako:

Vladimir Durković 55

Padež                        52

Gnjilan                     41

Tanasko rajić          40

Zvezda                      32

Jedinstvo                 29

Spartak                    25

Zadrugar                 22

Mladost                    25

Napredak                 22

Borac                         21

Željuša                      18

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Tagovi objave
Podeli vest
Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.