a
 

Za predsednika KK „Dimitrovgrad“ ponovo izabran Vasil Velčev

   U prostorijama Edukativno-obrazovnog centra Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ održao je večeras redovnu godišnju Skupštinu, koja je ove godine bila i izborna.

255

   Za predsednika kluba ponovo je izabran Vasil Velčev, a u Upravnom odboru kluba pored Velčeva biće Zoran Gerov, Dejan Sotirov, Zoran Tričkov, Dragan Simeonov, Toni Aleksov i Delča Gigov. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Slavča Dimitrov, Josip Glišić i Aleksandar Petrov.

256

   Podnoseći izveštaj o radu, Zoran Gerov je istakao da je protekla sezona jedna od najuspešnijih takmičarskih sezona seniora u istoriji kluba, i da su posebno ponosni na rad sa mlađim kategorijama.

257

   KK “Dimitrovgrad“ za ljubitelje kraljice igara i ove godine priprema tradicionalnu manifestaciju „Dani košarke u Dimitrovgradu“ – takmičenje u basketu, u šutiranju trojki i tradicionalni susret „Stari-Mladi“, koja će biti održana početkom avgusta meseca.

P. Videnov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.