„Balkanski” u Vranju traži prvu pobedu

   U četvrtom kolu prvenstva Zone “Jug”, fudbalski klub “Balkanski” u subotu, 3. septembra gostuje ekipi “Nebeski anđeli” iz Vranja. Utakmica se igra na igralištu vojne baze “Jug” od 16:30 časova.

   Posle 3 odigrana kola i “Balkanski” i “Nebeski anđeli” imaju po 2 boda, bez pobede i nalaze se na dnu tabele na 13. i 14. mestu. Obe ekipe su postigle po jedan pogodak, ali je “Balkanski” primio 7, a “Nebeski anđeli” 4.

   U ostalim utakmicama ovog kola sastaju se:

   Morava (VH) : Jedinstvo (GM)

   GFK Dubočica : Pusta reka

   Budućnost (O) : Vranjska Banja

   Jedinstvo (P) : Mladost (M)

   Ropotovo : Pčinja

   Lužnica : OFK Brzi Brod

   Budućnost (P) : Sloga (L)

Т. Aleksov

Foto: Ivica Ivanov

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Ostavi komentar