a
 

Pionirke atletskog kluba „Balkan“ učestvovale na Prvenstvu centralne Srbije

   Prvenstvo centralne Srbije za pionire i pionirke održano je u subotu 17. septembra u Kragujevcu. Na njemu su učestvovale i pionirke atletskog kluba „Balkan“ iz Dimitrovgrada.

204

   Milica Stoicev osvojila je peto mesto u trci na 300 metara, peta je bila i Andrea Sergijev u skoku uvis, dok je štafeta 4×100 metara u sastavu Andrea Sergijev, Ana Kostov, Milica Gogov i Marija Stankov zauzela šesto mesto. Ovo takmičenje ujedno je bodovano i za Kup Srbije.

205

   Atletski klub „Balkan“ uspostavio je saradnju sa osnovnom školom „Bratstvo“ u selu Zvonci i jednom nedeljno deca iz ove škole imaće priliku da treniraju atletiku sa trenerima iz Dimitrovgrada. Najtalentovaniji polaznici biće registrovani za klub iz Dimitrovgrada i nastupaće na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

206

   Atletičare iz Dimitrovgrada naredne nedelje u Beogradu očekuje nastup na Državnom prvenstvu za pionire i pionirke u Beogradu.

Т. Aleksov

Foto: AK „Balkan“

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar