a
 

„Balkanski“ dočekuje leskovačku „Slogu“ – „Željuša domaćin „Velikom Suvodolu“

   U devetom kolu zone „Jug“ fudbalski klub „Balkanski“ dočekuje „Slogu“ iz Leskovca. Utakmica je zakazana za subotu 8. oktobra od 15:00 časova u sportskom centru „Park“. Posle 8 odigranih kola „Balkanski“ je u grupi ekipa sa 8 osvojenih bodova, ali zbog najslabije gol razlike zauzima 13. mesto na tabeli. Leskovčani na svom kontu imaju samo bod više i trenutno su na 9. mestu na tabeli.

   Ostali parovi ovog kola su:

   Pčinja : Morava (VH)

   Mladost (M) : OFK Brzi Brod

   Vranjska Banja : Budućnost (P)

   Pusta reka : Lužnica

   Jedinstvo (GM) : Ropotovo

   GFK Dubočica : Jedinstvo (P)

   Budućnost (O) : Nebeski ađeli

   Fudbalski klub „Željuša“, takođe je ovog vikenda domaćin. U 6. kolu Opštinske lige Pirot u Dimitrovgrad dolazi ekipa „Veliki Suvodol“. Početak utakmice zakazan je za nedelju 9. oktobra od 15:30 časova. Obe ekipe imaju po 4 odigrana susreta, Željuša zauzima 6. mesto na tabeli sa 7 bodova, dok je „Veliki Suvodol“ na 8. mestu sa 4 boda.

   Mlađe selekcije fudbalskog kluba „Balkanski“ ovog vikenda gostuju odgovarajućim selekcijama pirotskog „Jedinstva“. Pioniri svoj susret igraju u subotu od 10:00 časova, dok kadeti nastupaju u nedelju od 11:00 sati.

T. Aleksov

Foto: Toni Aleksov

Napisao/la

Toni Aleksov je rođen je 1974. godine u Dimitrovgradu. Novinarstvom je počeo da se bavi u radio-televiziji Caribrod još kao gimnazijalac, a kasnije je u dva navrata profesionalno angažovan (1995-1997. i 2000-2004.). Kratko vreme obavlja dužnost zamenika glavnog i odgovornog urednika. Uz novinarski deo posla, bio je i snimatelj i montažer. Pored rada u RT Caribrod, Aleksov je bio i saradnik BK televizije tokom 2003. godine, a izveštavao je i za Radio Pirot, Plus Radio i Radio Belle amie. Pohađao je nekoliko kurseva u organizaciji ANEM-a (istraživačko novinarstvo, digitalna audio montaža, radio izveštavanje, čuvanje i obrada podataka). Učesnik je mnogobrojnih kvizova na nacionalnim televizijama - „Uzmi ili ostavi“, „Milioner“, „Da li ste pametniji od đaka petaka“, „Visoki napon“, „Potera“. Aleksov je bivši košarkaš i trenutno trener mlađih kategorija Košarkaškog kluba „Dimitrovgrad“. Zaposlen je u Centru za kulturu Dimitrovgrad na poslovima dokumentariste. Autor je nekoliko projekata koji se realizuju u Centru za kulturu.

Bez komentara

Ostavi komentar