Svetsko prvenstvo Šotokan Karate Do u Burgasu sa učesnicima iz Dimitrovgrada

   Marko Todorov, Valentina Gocev, Uroš Lekov i Marko Pejčev iz karate kluba “Caribrod” ovog vikenda će u Burgasu (R. Bugarska) učestvovati na Svetskom kupu u Šotokan Karateu. Marko Todorov, Uroš Lekov i Marko Pejčev takmičiće se u disciplini kate pojedinačno, Valentina Gocev u borbama, dok će Marko Todorov nastupati i u mešovitom kata timu za selekciju Srbije.

   Preko 1500 učesnika iz 45 zemalja sa 4 kontinenta će učestvovati na narednom 24. Svetskom prvenstvu Šotokan Karate Do i devetom Svetskom Kohai kupu. Burgas će biti domaćin turnira od 7. do 9. oktobra.

86

   Zvanična ceremonija otvaranja 24. Svetskog prvenstva Šotokan Karate Do će se održati 8. oktobra u 14:30 časova. Takmičenje će početi istog dana oko 10:00 sati. Finale za muškarce i žene će se održati u nedelju 9. oktobra.

   Takmičari iz karate kluba “Caribrod” prve nastupe na tatamiju imaće u subotu 8. oktobra.

T. Aleksov

Foto: Karate klub “Caribrod”

Napisao/la

Тони Алексов е роден през 1974 година в Димитровград. Със журналистика започва да се занимава в Радио-телевизия Цариброд като ученик в гимназията, а след това двукратно е професионално ангажиран (1995-1997 и 2000-2004 г.) Накратко изпълнява длъжността на заместник-редактор. Освен като журналист, работи и като оператор и монтажьор. Покрай ангажимента в РТ Цариброд, Алексов е сътрудник на БК телевизия през 2003 г., а сътрудничи и с Радио Пирот, Плус Радио и Радио Belle amie. Обучава се в няколко семинари организирани от ANEM (разследваща журналистика, цифров монтаж, журналистика в радиото и архивиране и обработка на данни). Участник е в многобройни телевизионни игри в националните телевизии („Узми или остави“, „Милионер“, „Да ли сте паметнији од ђака петака“, „Високи напон“, „Потера“). Алексов е бивш баскетболист и в момента е треньор на детските отбори в Баскетболния клуб Димитровград. Работи в Културен център Димитровград като документарист. Автор е на няколко проекта, които там се реализират.

Bez komentara

Ostavi komentar