Opština Dimitrovgrad i “STC Caribrod“ dobitnici priznanja na finalnoj smotri najboljih ajvar majstora na Zlatiboru

   Opštini Dimitrovgrad i ustanovi za sport i turizam “Sportsko-turistički centar Caribrod“ dodeljeno je priznanje u finalnom delu manifestacije “Izađi mi na teglu“, koja je održana 21. i 22. oktobra na Kraljevom trgu na Zlatiboru. Priznanje je dodelila organizacija Bašta Mašta iz Beograda za najbolje sprovedenu kampanju i najveći broj posetilaca, u odnosu na broj stanovnika u kvalifikacionom ciklusu 2016 godine.

278

   Pobednik velikog finala treće sezone karavana “Izađi mi na teglu“ – takmičenja u pripremi ajvara je ekipa “Buba“ iz Bele Palanke. Opštinu Dimitrovgrad na Zlatiboru su predstavljali predstavnici “Sportsko-turističkog centra Caribrod“, koji su izložili svoj promotivno-turistički materijal i ekipa “Gojinske domaćice“, učesnik takmičarskog dela finala.

279

   Ekipa “Gojinske domaćice“ je u pozitivnom raspoloženju napustila Zlatibor, uprkos tome što se nije našla na pobedničkom postolju.

280

   281

   „Prezadovoljna sam celokupnom organizacijom manifestacije. Nismo razočarani što se nismo nasli među tri najbolje ekipe, naprotiv nosimo sa sobom lepe utiske sa Zlatibora i nadam se da čemo sledeće godine biti uspešniji i potruditi se da napravimo što bolji ajvar“ – kaže za “Far“ Violeta Elenkov, član ekipe “Gojinske domaćice”.

282

 283

   Organizatori finalne smotre na Zlatiboru su organizacija “Bašta Mašta“ iz Beograda i Turistička organizacija „Zlatibor“, a pokrovitelj manifestacije “Izađi mi na teglu“ je kompanija „Roda“. 

284

 A. Todorov

Foto: A. Najdenov, M. Georgiev

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar